maanantai 3. joulukuuta 2018

Maanantai 3.12.2018

1.tunti
RUOTSI 9A
Kokeiden palautus. Kirjoitettiin kysyvästä sivulauseesta vihkoon. S. 74-75 työkirjasta. Teht. 15, 16, 17, sen verran kun ehti. Tarkistettiin teht. 15. Kpl 5: kappaleessa on kolme henkilöä, joten jaoin teidät kolmeen ryhmään. Ryhmissä sitten saitte lukea kyseisen henkilön repliikit ääneen ja käydä niitä läpi suomeksi ja tehdä siitä hieno visuaalinen kooste paperille!

Ja läksyksi tuli: teht. 1 ja 2 s. 94 mutta vain ne osiot, jotka liittyvät "omaan" tyyppiisi

2.tunti
RUOTSI 7G
Vi hade ingen svensktimme för alla hade klassföreståndarens timme!

3.tunti
SAKSA 7
Uusi istumajärjestys. Läksyjen tarkistus ja läksyleimat. Melkein kaikilla jo kymmenen leimaa, jess! Päätettiin että leffa ensi viikolla ma ja ke. Laadukkaan leffan traileri... Kirjoitettiin vihkoon päälauseen sanajärjestyksestä. Harjoiteltiin päälauseen sanajärjestystä liikkumalla. Työkirjasta s. 38-39 tehtäviä.

Ja läksyksi tuli: teht. 13a tai 13b s. 41

4.tunti
RUOTSI 8D
Vihkot, läksyleimasysteemi, läksyblogi. Liimattiin vihkoon verbin ja substantiivin taivutustaulukot. Google Classroomissa verbin taivutustehtävä, muista palauttaa ennen joulua.

Ja läksyksi tuli: tee jossain vaiheessa Classroomin tehtävä verbitaivutuksesta (viim. 18.12. mennessä) ja varsinaiseksi läksyksi ensi kerraksi Tabletkoulun kohta 8.1 ja siellä teht. 1+1a

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti