maanantai 9. marraskuuta 2020

Perjantai 6.11.2020

 Hanna G poissa, sijaisia

2.tunti
RUOTSI 9E 
Leffa on kesken. Jos jää aikaa lopputunnista, Sanomapron oppimateriaalista kpl 4 ja sieltä adjektiivien vertailumuotoihin liittyviä tehtäviä teht. 15-19. Sopikaa joku läksy yhdessä, esim. noista äskeisistä sen mukaan minkä verran ehtivät tehdä. 

Ja läksyksi tuli: en tiedä

3.tunti 
RUOTSI 9D
Sanomapron oppimateriaalista kpl 4 ja sieltä adjektiivien vertailumuotoihin liittyviä tehtäviä teht. 15-21. Sitten tehtäviä 4-9 kpl 4:stä. 

Classroomissa on tehtävä tet-viikon ajaksi. Se on läksynä seuraavaksi kerraksi. Huom. mahdollista myös saada kaksi leimaa jos tekee molemmat tehtävät. 

Ja läksyksi tuli: toinen tai molemmat Classroomin TET-tehtävistä

4.-5.tunti 
SAKSA 8 

Kerratkaa kirjasta lukemalla saksan kaksi eri kun-sanaa s. 48 (wenn, als). Tee teht. 12, 13 s. 52, joku ehtii ehkä myös 14 s. 53. Tarkistakaa. 

Sitten oppilaille työskentelypohja, johon tekevät ensiksi suunnitelman, mitä Itävalta-aiheisia tehtäviä tekevät Classroomista. 

Ajatuksena on, että oppilaat tutustuvat monipuolisesti Itävaltaan liittyviin asioihin. Niissä lukee nyt otsikossa se joku päivä jolloin me eka kertaa tehtiin niitä, mutta ihan varmasti kaikilla on jotain tekemistä siellä! 

Ja läksyksi tuli: teht. 16 s. 54 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti