torstai 24. lokakuuta 2019

Perjantai 25.10.2019

HG poissa, sijaisia

2.tunti
RUOTSI 8G AKAR
Vasta yksi ruotsin tunti takana. Silloin tuli läksyksi tällaista: "välj minst två saker ur affischen Samvaro och gör dem + skriv i häftet. Någon sätter fotot i er whatsapp-grupp." Läksyleimat. Tuo juliste roikkuu peilin vieressä kaapin ovessa. Voit pyytää oppilaita kertomaan toisilleen, mitä kivoja ja hyviä tekoja tekivät toisille ihmisille.

Kirjoittakaa vihkoon muistiinpanot järjestysluvuista ja päivämääristä. Sen jälkeen harjoittelua leipäpussinsulkijoilla (turkoosisävyinen pahvinen teelaatikko kirjapinon päällä taulun vieressä ikkunalaudalla) niin että jokainen ottaa vaikka viisi ja kirjoittaa ne kirjaimin vihkoonsa. Sitten lukee omansa kaverille ja kaveri taas kirjoittaa ne numeroilla. Quizlet.liveä https://quizlet.com/357483899/jarjestysluvut-flash-cards/ niin että aina kun yksi jengi saa kolme voittoa, heistä jokainen saa positiivista ja sitten sekoitetaan taas jengit.

Läksyksi: kirjoita kirjaimin vastaukset:
När är du född?
När är din mamma/pappa född?
När är din bästis född?
När är din ______ född? (keksi itse kuka/mikä)


3.tunti
RUOTSI 9CD MMU
Läksyksi tuli teht. A s. 56 ja teht. C+E s. 57. Anna ikkunalaudalta leima niille jotka ovat tehneet nuo kaikki. Kuunnelkaa digityökalun avulla vielä sarjakuva yhdessä samalla ja tarkistakaa tehtävä (digityökalussa kpl 3, siitä oikeasta sarakkeesta kohta A-E). Katsokaa A-kohdan jälkeen B-kohdan video vaikka kaksi kertaa, ensin ruots. tekstityksellä ja sitten suom. tekstityksellä. Tark. C. Tarkistakaa E niin että klikkaat siinä kohdassa olevaa tähteä, jolloin siihen tulee sellainen että voi siirrellä niitä sanoja hiirellä oikeisiin kohtiin.

Lukekaa sitten pareittain sanasto s. 58-59 työkirjasta. Sitten kuunnelkaa kpl 3 digityökalun avulla. Omaan tahtiin teht. 1, 2, 3, 4a s. 60-61. Ei läksyä, koska TET tulossa.

5.tunti
SAKSA 7 HSIL
Läksyleima ja läksyn tarkistus yhdessä. Lukekaa parin kanssa s. 24-25 artikkelin käyttö. Täydentäkää vihkoon tarvittavat kohdat.

Ja läksyksi tuli: teht. 10 s. 25

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti