perjantai 17. elokuuta 2018

Keskiviikko 15.8.2018

1.tunti
RU29A
Luettiin s. 12 kappaleen sanat pareittain ja mietittiin mitä siinä laulussa puhutaan. Kuunneltiin kappale ja sitten vielä laulettiin se! Läksyleimat, moni sai tänään kaksi leimaa, yes! Luettiin omat lauseet toisille. Kuvakorteilla tarinoita suullisesti tai kirjallisesti. Yksi esityskin saatiin nähdä, ja kuultiin yksi tarina. Lopuksi vielä laulu: Jag tror jag är kär!

Ja läksyksi tuli: etsi joku rakkaudesta (onnellisesta tai onnettomasta) kertova musiikkivideo (1 leima) ja jos haluat, tee myös käännös tai tiivistelmä sanoista (1 leima)

2.tunti
SAKSA 8
Tekstikirjat. Katsottiin vähän mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Numeroiden muistelua noppien avulla ja vähän matikkaa samalla. Osa pelasi Yatzya saksaksi. Taululla muisteltiin persoonapronomineja, verbin taivutusta, ihan mitä tahansa sanoja... Körnerin video Bist du da.

3.tunti
RUOTSI 9L
Tutustumista. Numeroiden muistelua erilaisten noppien avulla, samalla vähän matikkaa. Kissojen ja koirien piirtämistä taululle :) Perheiden keräyspeliä Peppi-korteilla ja taidekorteilla. Ensi kerralla sitten kirjat!

4.tunti
SAKSA 9
Juttelua tästä vuodesta, Saksan matkasta jne. Kävelykierros saksaksi. Numeroiden muistelua saksaksi pallojen avulla. Winke winke -biisi tanssien :) Quizlet.live kpl 1A:n sanoilla. Körnerin video Bist du da.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti