keskiviikko 15. syyskuuta 2021

Maanantai 13.9.2021

 1.tunti

TALMAN SAKSA

Kutoset tekivät monikkotehtäviä. Läksyksi kokonainen iso taulukko modaaliverbeistä eli apuverbeistä. Saatte siitä kolme leimaa! Ja yksi leima vielä sitten teht. 6a. 

Neloset saivat triplaläksystä kolme leimaa! Toisen kehumista (ja vähän haukkumista). Kirjoitettiin myös vihkoon: Du bist schön! Du auch! klug, gut, energisch, toll, super. Du bist wie ein Affe! = Olet kuin apina :) Luettiin kpl 1:n sanasto. Kuunneltiin kpl 1. Tehtäviä s. 16-17: 4a, 5ab, 6, 7a. Ei läksyä tällä kertaa.


2.tunti

RUOTSI 9C

Neljän kerran läksyleimat! Muutama oli tehnyt kaiken, hienoa! Kuunneltiin kpl 2 ja käytiin se suomeksi läpi. Teht. 1, 2, 3 kpl 2:sta.

Ja läksyksi tuli: teht. 1, 2, 3 kpl 2:sta


3.tunti

RUOTSI 9ABJ

Läksyleimat ja läksyn tarkistus. Muistiinpanot kpl 2:n tärkeistä fraaseista. Hannan tarina ensimmäisestä poikaystävästä. Ja toisesta. Koealue on Wilmassa. 

Ja läksyksi tuli: Lue Isaacin kirje Classroomista. Kirjoita sinne 2-3 kysymystä ruotsiksi. HUOM. Deadline jo keskiviikkona!


5.tunti

SAKSA 7

Läksyleimat ja läksyn tarkistus. Kerrattiin säännöllinen verbin preesens ja harjoiteltiin suullisesti pallotellen. Tehtiin muistiinpanoja epäsäännöllisestä preesensistä (e->ie, au->äu). Teht. 8 s. 23.

Ja läksyksi tuli: teht. 8 s. 23. Lisäläksyiksi, jos niitä tarvitsee: 1.leima taivuta vihkoon säännölliset preesensit gehen ja stehen; 2.leima taivuta vihkoon epäsäännöllinen preesens sehen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti