keskiviikko 23. syyskuuta 2020

Keskiviikko 23.9.2020

 2.tunti

RUOTSI 9E

Koe perjantaina Pasasen luokassa B106 klo 11.20 alkaen. Mene siis syömään klo 10.45 ja ota Chromebook mukaan. Huom. oma kone ei kelpaa. 

Sanojen opettelusta pieni luento. Sanajärjestyksen kertaus. Koeharjoitusmoniste Classroomissa. Läksyleimat x 2. 

Ja läksyksi tuli: muista lukea kokeeseen!


4.tunti

SAKSA 9

HG poissa, sijaisena HGR. Ohjeet Classroomissa. 1. Askarrelkaa askartelut loppuun. Lehtiä löytyy keskimmäisestä kaapista alhaalta, sakset ja liima takahyllyltä. Siivotkaa jälkenne. Älkää käyttäkö tähän ihan liikaa aikaa. Huom. kirjoita myös saksaksi niitä tärkeitä asioita. Vastuuhenkilönä Santeri.

2. Kuunnelkaa kpl 2B. Cd löytyy vihreästä ämpäristä ikkunalaudalta. Vastuuhenkilönä Tia.

3. Tehkää 2-3 hengen ryhmissä teht. A ja B tekstikirjasta s. 16-17. Vastuuhenkilönä Aino.

4. Läksyleimat. Pikku Prinssi -leimat löytyvät opettajan pöydän vierestä läheltä läppäritelakkaa. Läksynä teht. 1ab s. 23. Käykää vastaukset yhdessä läpi. Vastuuhenkilönä Senja.

5. Lue kpl 2B ääneen niin että äänität sen samalla. Laita liitetiedostona tähän vastaukseksi. Huom. voit käydä kuuntelemassa tekstiä cd:ltä, jos haluat varmistaa joitakin ääntämyksiä. Samoin googlaamalla löytyy ääntämisohjeita: kirjoita Aussprache ja sitten haluamasi sana, niin saat ensimmäisenä hakutuloksena ääntämisohjeen kirjallisena ja audiona. Menkää tarvittaessa käytävään äänittämään, jos pystytte luottamaan omaan käytökseenne :D Äänityksen kanssa rinnakkain voi tehdä myös seuraavaa kohtaa. Vastuuhenkilönä Roosa.

6. Tee kpl 2B:n tehtäviä: 2ab, 3ab, 4ab s. 24-26. Vastuuhenkilönä Matti.

7. Jos jää aikaa, opettele kpl 1B:n ja kpl 2B:n sanoja ulkoa.  Jos koko porukalle jää aikaa, katsokaa Helin kanssa Netflixistä Nailed it! Saksa -leivontaohjelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti