perjantai 7. helmikuuta 2020

Perjantai 7.2.2020

Hanna G koulutuksessa, sijaisia

2.tunti
RUOTSI 8G
Viimeksi on kirjoitettu adjektiivin vertailumuodoista vihkoon. Sitten Steffi-tv-sarjaa, tekstitys ruotsiksi jos siellä on. Ollaan jaksossa viisi muistaakseni. Voi katsoa 1-2 jaksoa. https://arenan.yle.fi/1-4314266

3.tunti
RUOTSI 9G
Vanhat vihkot. Tehdään muistiinpanot s-passiivista. Sitten laita näkyviin taululle Nyckel 9 -övningsbokista s. 113, käykää yhdessä läpi ihan vaikka läpi lukien suomeksi jne. Sitten s. 114 taululle näkyviin, tehkää vihkoon kirjallisesti.

Sen jälkeen on noita ruotsinkielisiä esitteitä Pantresan ja Allt cirkulerar, joissa on osittain ihan samojakin tekstejä. Tehtävänä lukea ja samalla kerätä vihkoon just niitä s-passiivimuotoja. Kirjoittakaa kokonaisia lauseita.

Sitten s. 115-116 taululle näkyviin, tekevät vihkoon kirjallisesti ja loput kotona läksyksi, eli ottakoot valokuvan ja laittakoot luokan whatsappiin.

4.tunti
RUOTSI 7AB
Lue s. 24-25 koulusanastoa. Tee teht. 6 ja 7 s. 47. Huom. joudut ehkä käyttämään sanakirja.org-sivustoa. Sitten tee tämän jakson lukujärjestyksesi värilliselle pahvinpalalle. Ei oo pakko laittaa kellonaikoja niin tarkkaan, riittää tuntien numerointi. Päivien nimet ruotsiksi, samoin tietty kaikki kouluaineet! Sen jälkeen etsi kpl 3:n sanasto s. 220-221 työkirjasta ja selvitä sanaston avulla kpl 3:n sisältö. Huom. saa mielellään tehdä parin kanssa niin että luette ääneen ja sitten käännätte. Voi tehdä myös yksin, kunhan sisältö selviää. Anna läksyksi jotain, esim. teht. 2 ja 3 s. 46.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti