maanantai 23. syyskuuta 2019

Torstai 19.9.2019

Hanna G Taidetestaajien matkassa, sijaisia.

2.tunti
RUOTSI 7G
Läksyleimat seuraavalla kerralla.

Katsokaa Youtube-video verbin taivutuksesta.
https://www.youtube.com/watch?v=P4GLrB2L2bs

Käske oppilaiden kirjautua Google Classroomiin.
​Siellä on heille verbin taivutustehtävä, sellainen simppeli taulukko. Käske tehdä se. Heillä on vihkoon liimattuna taivutustaulukko. Tarkkuutta tässä.

Sitten saatte alkaa katsoa hyvää tv-sarjaa YLE Areenasta. Tekstitys ruotsiksi tai ei ollenkaan tekstitystä. Sommarkollo https://arenan.yle.fi/1-3535013 Voi katsoa toisenkin osan, jos aikaa jää.

Läksy: kerro mielipiteesi Sommarkollo-sarjasta sen perusteella, mitä tänään näit. Vähintään 5 lausetta.

Huom. jos videotykkiä ei ole vielä korjattu, ottakaa takaa avohyllyltä pelejä ja pelailkaa niitä (Twister, Lexico, Halligalli jne.)

3.tunti
RUOTSI 9ABJ
Läksyleimat seuraavalla kerralla. Harjoitusmoniste koetta varten, laitan opettajanpöydälle. Laitan myös oikeat vastaukset, jaa tunnin lopussa. Voivat myös harjoitella Quizletin avulla koealueen sanoja, kuulustella toisiltaan jne. Pitää kuitenkin jotenkin harjoitella koetta varten, esim. juuri sitä monistetta tekemällä.

5.tunti
SAKSA 7
Katsokaa tämä Easy German -video: https://www.youtube.com/watch?v=2kfkQN3_rNM&list=PLk1fjOl39-53yooogv6RaJAK29mx7nz1d&index=2

Läksynä oli teht. 7 ja 8 kpl 1B:stä. Anna läksyleimat. Teht. 8: kierrelkää kysymässä muilta ne kysymykset, useammalta eri oppilaalta. Haben- ja sein-verbien taivutukset, teht. 10, 11, 12. Jos eivät muista niitä taivutuksia, niin kirjan takaa löytyy minikielioppi.

Ja läksyksi tuli: teht. 10, 11, 12


Huom. jos videotykkiä ei ole vielä korjattu, käske katsoa Chromebookeista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti