maanantai 29. lokakuuta 2018

Maanantai 29.10.2018

1.tunti
RUOTSI 7A
Muisteltiin kouluruokia ruotsiksi. Seinältä seinälle -juoksu sen mukaan, mitä mieltä oli jostain kouluruuasta! Läksyleimat. Kirjoitettiin vihkoon verbitaulukkoa. Osa kirjoitti vain päivän asian (eli perusmuoto ja preesens), osa kirjoitti loputkin. Kuitenkin kaikki jättivät tilaa niille lopuillekin verbimuodoille. Työkirja s. 21: suomennettiin pöytäryhmittäin. Käytiin läpi s. 21-22. Vihkoon tai chromebookiin taulukko s. 22 ja teht. 11 s. 23.

Ja läksyksi tuli: tee loppuun teht. 11 s. 23

2.tunti
RUOTSI 9C
Klimatkoll-korttipelin avulla hiilidioksidiasiaa. Pelattiin erilaisilla komboilla. Kirjoitettiin vihkoon tärkeitä/kiinnostavia/jänniä kg-määriä.

4.tunti
RUOTSI 7E
Kerrattiin parin kanssa kouluruokasanoja. Mielipiteen ilmaisu eri kouluruoista seinältä seinälle siirtyen. Säälaulu ja säätilasanoja samalla. Läksyleimat. Tabletkoulusta 1.2 sanastoa opetellen: teht. 1, 2, 3, 5.

Ja läksyksi tuli: Tabletkoulun osiosta 1.2 tehtävät 1, 3, 5. Jos haluaa ylimääräisen leiman, tee myös teht. 6 (osiosta 1.2)

5.tunti
SAKSA 7
Tutkittiin berliiniläisiä ruokalistoja ja valittiin meksikolaista ruokaa ravintolasta ja empanadoja kioskilta! Viime kerran ruokalistojen esittely toisille. Kirjoitettiin vihkoon 5 uutta ruoka-aiheista sanaa. Läksyleimat.

Ja läksyksi tuli: tee loppuun nuo 5 uutta sanaa vihkoon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti